Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Økonomi ved andelsbolig

Spørgsmål: Hej! jeg har købt en andel som jeg officielt overtager i morgen fredag den 15 september. jeg har betalt en del penge under bordet under truslen om at den tidligere andelshaver eller ville lade handlen gå tilbage – da jeg er første gangs køber, er jeg ikke så meget inde i reglerne omkring sådanne ting. men det er jeg naturligvis meget ked af at jeg har været nødt til og vil høre om hvor jeg skal henvende mig for at få de penge tilbage? Derudover kan jeg se her på siden at man som andelshaver ikke skal betale tinglysning af sin andel som ved køb af ajerbolig, men jeg mener da bestemt at jeg har betalt tinglysningsafgift da jeg optog andelslån i min bank. jeg håber at i kan give mig svar på ovenstående. På forhånds tak Ditte

Vores svar fra

Det er både ulovligt og strafbart at kræve penge under bordet. Gå hurtigst muligt til advokat for at få hjælp i sagen.Du har krav på at få pengene retur, men du skal kunne bevise at du har betalt under bordet.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.