Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Offentligt vurdering eller valuarvurdering?

 Jeg skal sælge min andelslejlighed i Århus C. Hvordan kan jeg finde ud af om det kan betale sig at få andelslejligheden vurderet af en valuar – er der en omregnings m2 pris Jeg har hørt at den offentlige vurdering er højere end en valuar vurdering – Hvad er jeres skøn

Vores svar fra

Du kan ikke som andelshaver beslutte, at du vil have din lejlighed valuarvurderet, idet du alene ejer en ideel anpart i andelsboligforeningens ejendom.

Det er foreningen som tager stilling til hvorledes foreningens ejendom skal prissættes jf. Andelsboliglovens § 5.

Prisfastsættelsen sker på foreningens ordinære generalforsamling, hvor I som andelshavere godkender foreningens regnskab og værdifastsættelsesmetoden.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.