Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Offentlig vurdering – hvorfor, hvordan og hvornår?

Spørgsmålets titel: Offentlig vurdering – hvorfor, hvordan og hvornår?
Spørgsmål: Vi er et ungt par fra Holbæk, som bor i en andelslejlighed på 87 m2 i Holbæk oghar gjort det i snart et år. Vores andelsboligforening kører efter den offentlige vurdering, og vores ejendom er ikke blevet vurderet siden dens opførelse i 2004. Vi ønsker svar på følgende spørgsmål, som er ved at give os grå hår i hovedet: 1) Hvorfor vælger man at fastsætte prisen på ejendommen ud fra den offentlige vurdering fremfor valuar-princippet? Hvordan kan man evt. få ændret dette – kan alle indgive ønske om at få dette spørgsmål behandlet på generalforsamlingen? 2) Hvornår kan vi regne med den offentlige vurdering af vores ejendom offentliggøres – hvor kan vi evt. søge info om dette? Vi håber I kan give os svar på disse spørgsmål, som vi desværre ikke har kunnet få besvaret andetsteds. Mvh. Andreas & Mette

Kære Andreas Knudsen

Det er en generalforsamlings beslutning hvilke princip man anvender. Du skal være opmærksom på at vedtægterne også kan have en anvisning på hvilke princip der skal anvendes og at det derfor tillige kan kræve ændring af vedtægterne. Den nye offentlige vurdering bliver offentlig gjort den 1. marts 2007.

Håber dette kan hjælpe dig på vej.

Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschefDATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. LyngbyDirekte tlf.: 45260214Mobiltlf.: 25276955ady@datea.dkwww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.