Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvornår træder vurderingsprincippet, som vi vedtager på generalforsamlingen i kraft?

Hej,

Jeg bor i en lille andelsboligforening, hvor vi de sidste tre år har kørt med valuarvurdering. Nu er der i foreningen tale om (og lyder som om der er et flertal for det) at gå tilbage til den offentlige ejendomsvurdering. Vi har generalforsamling her i april, hvor dette skift vil komme op som forslag. Mit spørgsmål lyder derfor på:

Hvis der er flertal for den offentlige ejendomsvurdering, hvor hurtigt overgår vi så til den offentlige vurdering? Gælder den fra det kommende regnskabsår (2020), eller er det pr. dags dato, hvor det bliver vedtaget?

Med venlig hilsen

— Renée

Vores svar fra

Hej Renée

Foreningen kan til enhver tid på en generalforsamling vælge at skifte vurderingsprincip.

Hvis det bliver vedtaget på en generalforsamling, at foreningen skal overgå til at benytte den offentlige ejendomsvurdering, så skal andelskronen genberegnes.

Det vedtagne vurderingsprincip træder i kraft fra vedtagelsestidspunktet, for eksempel generalforsamlingsdatoen.

Bedste hilsner
Peter Ryaa
DiplomValuar og indehaver af VALUAREN

 

Peter Ryaa
Om forfatteren Peter Ryaa er ejendomsmægler/DiplomValuar og indehaver af erhvervsmæglervirksomheden VALUAREN. Peter Ryaa har været i ejendomsbranchen siden år 2000 og beskæftiget sig med salg og vurdering af investeringsejendomme samt vurdering af andelsboligforeninger, herunder vurdering af individuelle forbedringer ved salg af andele. VALUAREN har et samarbejde med ca. 150 andelsboligforeninger.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.