Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Nyt Bad!

Jeg har 2 spørgsmål! Kan andelsboligforeningen kræve at det er ejendommens håndværkere der skal installerer 3x400V til lejligheden. Kan andelsforeningen nægte tilladelse til at etablerer bad i lejlighed med kun toilet, begrundelsen er at det er et for stort indgreb i lejligheden/bygningen.  

Vores svar fra

Det afhænger af, hvad der står i jeres vedtægter, som du derfor bør kontrollere. Hvis foreningen benytter standardvedtægten kan bestyrelsen forlange, at du benytter en autoriseret elektriker, men nok ikke stille krav om, at det er en bestemt elektriker, der skal benyttes.
Hvis der opnås byggetilladelse vedrørende badeværelset, kan bestyrelsen som udgangspunkt kun nægte at give tilladelse, hvis bestyrelsen har en saglig begrundelse. Bestyrelsen kan dog stille krav om, at der for din regning foretages undersøgelser af, om ejendommen er egnet til et badeværelse, ligesom foreningen vil kunne forlange, at der føres tilsyn med projektet m.v.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.