Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Nye vurderinger

Spørgsmål: Da jeg nu fra flere kilder har hørt at jeg skal vente med sælge vores andelsbolig pga. stigende offentlige vurderinger, er jeg ret nysgerrig mht. den kommende pris på vores andelsbolig. Den offentlige vurdering fra 2004 lød på 24.200.000 men hvis stigningen i den offentlige vurdering er på eks. 25% for 2006 vil prisen nu være 30.250.000 og foreningen ikke har stiftet noget gæld siden. Mit spørgsmål er: Kan ovennævnte eksempel være realistisk? Vores andelsbeviser vil stige med over 200.000 kr pr. stk. hvilket er temmelig meget.Hilsen Lasse

Vores svar fra

Kære Lasse Langhorn
 
Jeg vil undlade at svare dig idet er godt svar ville kræve en krystalkugle. Ingen ved på nuværende tidspunkt hvad stigningen i den offentlige vurdering for de enkelte ejendomme vil være ligesom jeg ikke kender jeres foreningsregnskab og da det vil have indflydelse på prisen er der kun et at gøre – vent på det nye regnskab.
 
Håber du har tålmodighed.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.