Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ny kasserer

Jeg har et par spørgsmål angående en ny kasserer, som blev valgt på en ekstraordinær generalforsamling d. 6/12-07. Vedkommende person er flyttet ind hos en kvindelig andelshaver. De er ikke gift og han er ikke registreret på andelsbeviset. Desuden har han intet kendskab til økonomi og derfor har formanden overdraget vores regnskaber til een han kender. Han redegjorde ikke for hvem den person var, men det var meget billigt-1000kr om måneden!!! Jeg håber i kan fortælle mig om disse procedurer er lovlige, da jeg er i tvivl.

Vores svar fra

En generalforsamlingsvalgt kasserer kan ikke uden generalforsamlingens samtykke overgive jobbet til en anden person. Sagen bør straks tages op på en generalforsamling, således at der enten kan vælges en anden kasserer eller en administrator som kan varetage funktionerne. Om en samlever til en andelstager kan bestride jobbet som kasserer afgøres af, om der  i vedtægten er begrænsninger i hvem der er valgbare til hverv i foreningen.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.