Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ny forening stiftes

Vi er ved at opstarte en ny andelsforening i en ældre lejeejendom fra ca. 1961. Indskud 30.000 kr. for 64 m2. Nuværende husleje 2.900 kr. fremtidig boligafgift 5.700 kr. Har i brug for mere info. Spørgsmål 1. Kan jeg trække noget af boligafgiften fra i skat. ? 2. Vil der være fornuftigt for mig at melde mig ind, jeg kan fortsætte som lejer.

Vores svar fra

Ad. 1. Nej, ikke med mindre du udlejer din andelslejlighed, men du har naturligvis fradrag for dine renteudgifter for det lån du måtte optage mhp. betaling af indskuddet.

Ad.2 Det afhænger af, om du forventer at andelskronen vil stige, og du dermed vil opnå en økonomisk gevinst som overstiger den huslejebesparelse som du pt. har som lejer kontra den du ville have som andelshaver.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.