Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ny ejendomsvurdering.

Hej Vi er en nystiftet andelsforening (1.okt 2005), med andele mellem 38.900-41.850. Jeg ønsker at finde ud af, hvornår de eventuelle prisstigninger kan ses i andelsbeviset? Der findes to måder: den offentlige ejendomsvurdering, som man ser flere og flere benytte sig af, og valuarvurdering. Hvorledes foregår de vurderinger og hvornår kan de (læs:stigninger) indskrives i andelsbeviset. Vi har endnu ingen energimærkning, så hvorledes forholder de pågældende vurderinger sig til det?
Foreningsnavn: Frerdericiagade 25
Navn: Michael Sandgaard

Vores svar fra

Kære Michael Sandgaard
Stigningen vil kunne ses når det første regnskab foreligger eller såfremt vedtægterne tillader dette når foreningen har fået revisor til at foretage en beregning.

Den offentligevurdering foretages hvert andet årpr. 1.10 i alle lige år. Ønsker foreningen en vauluar vurdering skal dette besluttes på en generalforsamling hvorefter denne på samme vis som den offentlige skal indgå i foreningens regnskab.

At I endnu ikke har fået foretaget en energimærkning vil ikke påvirke vurderingen.

Jeg vil foreslå I kontakter jeres administrator der vil kunne være jer behjælpelig med at få foretaget en beregning af andelskronen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.