Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Nedsparingslån

Hej. Jeg ved ikke om det er det rigtige sted jeg henvender mig, men, jeg prøver alligevel. Jeg er andelshaver og skylder ikke noget på min bolig.Nu er min situation at jeg skal skilles, ( andelsboligen er mit særeje) og vil gerne høre om muligheden for at tage et nedsparingslån, friværdien er ca, 400,000-Jeg er 53 år og førtidspensionist.og kunne jo godt tænke mig at få en lille bil så jeg kan besøge mine børn samt min gamle mor.Jeg er meget glad for min bolig, den er lige godt fire år, og har fået den indrettet efter mine skånebehov, så det vil jo betyde meget for mig og mit helbred/sociale liv. Håber såinderligt at I kan give mig et brugbart svar så jeg kan få ro i sjælen.

Vores svar fra

Du skal spørge dit pengeinstitut om en kassekredit eller et lån. Medbring oversigt over dine indtægter og udgifter. pengeinstituttet tager udgangspunkt i din formue og dit rådighedsbeløb, og beregner ud fra formue og rådighedsbeløb hvor stort et lån pengeinstituttet kan tilbyde dig således, at du også fremadrettet kan blive i din andelsbolig og have et fornuftigt rådighedsbeløb til at leve for.  
 
Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.