Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Nedslag i pris ved salg

Da jeg nok kommer til at give nedslag på prisen for min andel på Nørrebro, så er jeg pludselig kommet i tvivl om, jeg skal betale den difference op til andelsprisen. Altså hvis den nu koster 920.000 og jeg sælger for 700.000. Skal jeg så betale foreningen 220.000?

Vores svar fra

Nej, det du sælger jo reelt din brugsret til en andelslejlighed i foreningen, og således ikke noget som foreningen får nogen gevinst ved.
Det som er fastsat i Andelsboligforeningsloven er alene, at man maksimalt må sælge til de priser som årligt fastsættes på den ordinære generalforsamling.

Såfremt du vælger at forære din lejlighed væk til den første person som er berettiget til at overtage lejligheden iht. foreningens vedtægter, så vil du aldrig skulle betale nogen penge til foreningen, idet det alene er et forhold imellem dig og køber.
Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.