Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Nedslag i pris ved køb af andelsbolig

Hej, Jeg har fået mulighed for at købe en andelslejlighed. Casen er, at der er et par ting som efter min mening ikke er helt i den rettte stand. 1) I en af væggene mellem to stuer har den forrige ejer lavet et hul i murstensvæggen til et arkvarium. Den nu nuværende ejer har blot sat et stykke gibs for hullet. Det er dog tydelig at se. Kan jeg forlange at sådan en ting udbedres/eller at sælger betaler for at jeg sørger for det udbedres? 2) Den forrige ejer har opdelt en stue med stuk i 2 rum. Den nuværende ejer har fjernet rumfordelingen men ikke udbedret de “skader “der er opstået i forbindelse med dette. Der er tydelige mærker på vægge, i stuk og i loftet og det vil kræve noget arbejde at få dette til at fremstå som jævne vægge, stuk og loft igen. Kan jeg forlange at sådan en ting udbedres/eller at sælger betaler for at jeg sørger for det udbedres? 3) Desuden er der en række andre småting som jeg ikke tror at lavet lovligt, fx loftet i gangen mv. Håber i har mulighed for at give mig et hurtigt svar da jeg er presset til at skulle give svar allerede onsdag i denne uge.

Vores svar fra

Dette svar kommer desværre forsent, men jeg kan alene henvise til at du som køber kan gøre indsigelser mod fejl og mangler hvorefter foreningen under hensyn til deres vedtægter må tage stilling til disse indsigelser.

Håber du har fundet/finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.