Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Nedslag i andelspris

hej, jeg overvejer at købe min nabos andelsbolig. Hun har gennem årene aldrig vedligeholdt boligen og jeg ved uden at have beset den, at den er meget nedslidt og enormt ulækker – generelt manglende vedligeholdelse. Vil jeg ku kræve at andelsforeningen gav mig et nedslag i prisen eller selv vedligeholdt boligen inden salg for andelshaverens regning? Det skal lige siges at andelshaveren er død og derfor ikke kan gøre indsigelser overfor kravet:!

Vores svar fra

Jeg kan ikke sige om det er berettiget at der kræves istandsættelse, dette er ikke normalt, men jeg vil opfordre dig til at få lavet en vurderingsrapport der vil angive på hvilke punkter der skal ske vedligeholdelse/udbedring for sælgers regning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.