Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Nedsalg i salgspris mod forbehold for fejl og mangler

Jeg er ved at sælge min Andelslejlighed. Ejendommen har for 5 år siden været igennem offentlig byfornyelse, der bl. a. medførte nye vinduer og badeværelse mm. I lejligheden blev der endvidere lavet el og nye gulve, Lejligheden er dermed alt i alt i god stand. Sidste år gik jeg igang med at sætte de sidste ting i stande paneler mv., emn fandt inden projektets afslutning sammen medn en mand som jeg nu oficielt flytter sammen med. Derfor er jeg igang med et salg, hvor istandssættelsen ikke er tilendebragt. De store ting er dog færdige, med nye gulve, el, badeværelse og delvist nyt køkken. Jeg er blevet enig med en køber om et salg, hvor der er slået en del af andelsprisen, og jeg får dermed heller ikke noget for løsøre og forbedringer. Er det muligt at lave en klausul i købsaftalen om at lejligeheden overtages til reduceret pris mod den overtages med mindre fejl og mangler. Køber er indforstået med ordningen og har set lejligheden igennem, men jeg vil gerne have aftalen formaliseret, så jeg ikke pludselig står og skal til at betale for lister eller andre småting, der ikke er på plads. Er det tilladt at lave en sådan klausul, og hvordan kan den i givet fald formuleres? 

Vores svar fra

 
Jeg vil foreslå at du i samråd med foreningen lader foreningens vurderingsmand værdiansætte manglerne så du har det formelle grundlag i orden.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.