Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Nedlæggelse af parabol

 Vores parabolantenne gik i stykker. Vi ringede til en reparatør efter at have snakket med bestyrelsen, som efterfølgende siger at de troede at det var for indhentelse at tilbud! Den blev repareret og det vil ca koste 2100 kr. Nu siger bestyrelsen at de ikke vil betale men at de har besluttet på bestyrelsesmødet at nedlægge parabolen. Vi er kun 10 andelshavere og pt er det kun os der er tilsluttet parabolen med viasat. Den blev opsat i 2005 hvor vi var flere tilsluttet. De vil til gengæld gerne betale de udgifter vil vil have forbundet med en opsigelse af viasat som vil koste ca 1400 kr. Kan de godt bare beslutte at de ikke vil reparere den men nedlægge den?  

Vores svar fra

 
Bestyrelsen kan ikke uden en forudgående generalforsamlingsbeslutning nedlægge fælles antenneanlæg. Bestyrelsen (andelsboligforeningen) er også forpligtet til at vedligeholde udstyret, indtil der træffes beslutning om nedlæggelse af antennen.

Det er normalt bestyrelsen, der rekvirere håndværkere, men hvis det er aftalt med bestyrelsen, så kan du naturligvis også gøre det.

Det er en ting at HAVE ret, noget helt andet at FÅ ret. Hvis bestyrelsen nægter, at betale regningen, kan du gå rettens vej for at få dine penge igen. Imidlertid vil det være en ret bekostelig affære for dig.

Jeg vil anbefale dig, t foreholde bestyrelsen min besvarelse og så håbe på, at de vælger at følge reglerne. Hvis du ikke kommer igennem med dit krav, bør du overveje det meget grundigt inden du vælger at hyre en advokat for at inddrive dit tilgodehavende.

Jeg håber, dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.