Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Navne på andelsbeviset

Min kærste`s (samlever )datter bor i lejligheden sammen med mig,hvordan kommer hun på andelsbeviset og vil det derved være lovligt at hun også bor i lejligheden da vi bliver beskyldt for at fremleje lejligheden ud til ukendte personer for foreningen og det passer ikke da vi har talt med formanden men nu fået brev fra foreningens advokat. Hvordan forholder vi os så vi ikke overtræder nogle regler/vedtægter.

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
Der kan næppe være mere en 2 på andelsbeviset.
 
Det afgørende, er om du rent faktisk bebor lejligheden. Hvis du gør det er der ingen problemer.
 
Hvis du ikke bebor lejligheden, vil vedtægterne afgøre om I kan overdrage lejligheden til din kærestes datter.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Spørgsmål: Min kærste`s (samlever )datter bor i lejligheden sammen med mig,hvordan kommer hun på andelsbeviset og vil det derved være lovligt at hun også bor i lejligheden da vi bliver beskyldt for at fremleje lejligheden ud til ukendte personer for foreningen og det passer ikke da vi har talt med formanden men nu fået brev fra foreningens advokat. Hvordan forholder vi os så vi ikke overtræder nogle regler/vedtægter.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.