Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Navn på andelsbevis

Langt om længe har jeg fået sammenlagt to nabolejligheder til én. Jeg har fået udstedt et andelsbevis på mit navn. Jeg har boet sammen med min kæreste i over to år og ønsker at min sammenleverske kommer med på andelsbeviset. Administratoren påstår at det er nødvendigt at få lejligheden vurderet nu og få beløbet anført i det nye andelsbevis. Hvis vurderingsbeløbet ikke bliver anført vil opdelingen ved en skilsmisse kun gå ud fra andelsværdien og ikke vurderingen. Er det nødvendigt at få lejligheden vurderet nu? Kan man ikke vente til en evt. skilsmisse kommer på tale og få lejligheden vurderet til den tid?

Vores svar fra

Man kan drøfte om det er nødvendigt med en vurdering på nuværende tidspunkt, i det man også meget vel kunne vælge at foretage en vurdering i forbindelse med skilsmissen. Bestyrelsen er dog i sin god ret til at stille de krav, der normalt stilles i forbindelse med overdragelser herunder at forlange en vurdering af forbedringerne, hvis dette er i overensstemmelse med foreningens vedtægter (bør tjekkes!) eller praksis i foreningen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.