Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Nagelfast

Jeg vil gerne vide hvad der hører ind under nagelfast. Da vi er kommet i strid herom her gælder det om fliser i badekabine

Vores svar fra

Jeg er i tvivl om, hvem striden er imellem!

Ordet nagelfast betyder ikke noget i sig selv. Men det bruges ofte om indføjede genstande, der er en del af fast ejendom og dermed tilhører andelsboligforeningen. Hvis noget tilhører andelsboligforeningen, må andelshaveren ikke fjerne det uden tilladelse. Han kan heller ikke sælge det til køber.

Hvem har betalt for fliserne i sin tid? Hvis du ikke har betalt særskilt for dem som forbedring, tyder det på, at fliserne tilhører andelsboligforeningen.

Såfremt du ønsker hjælp til denne konkrete sag eller andre opgaver,

så kontakt mig for en uforpligtende snak på 96 31 33 60 eller kontakt ADVODANs kædekontor på kontakt@advodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at yderligere behandling af sagen ikke er en del af den gratis rådgivning, og at der vil være honorar på en egentlig sagsbehandling

Andelsportal.dk har et landsdækkende samarbejde med ADVODAN

og anbefaler kædens advokater til landets boligejere og boligforeninger.

Venlig hilsen

Advokat Per Nielsen (H)

Direkte tlf. 96 31 33 60

E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.