Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Nabotræ der skygger i vores gård

Vores naboejendom ( ejerlejligheder har et træ på deres grund , tæt på skel til fællesgårdareaelet, der tager al sol for vores gård areal ( en del af ´fællesarealet ) men vores nærgårdmiljø. Dette betyder at belægning , fliserne, er ved at være mosbelagt og at der som sagt ikke kommer særlig meget sol ind…… Vi har bedt dem om at styne træ gerne fælde det .. men det ønsker ejerforeningens best. ikke… hvad gør vi .. er der overhovedet muligheder for at ´trænabostriden ´kan få indflydelse her ?? Mvh Mette Christensen Formand
Foreningsnavn: AB Sankt Hans Gade 9 + 9A, 2200
Navn: Mette Christensen

Vores svar fra

Kære Mette Christensen 
Nej der nok ikke så meget at gøre, medmindre der er deklarationer der regulerer forholdet. Eventuelle grene der rækker ind over skel kan formentlig kræves kappet for naboens regnin.
Bortset herfra  at det jo ikke altid at et træ har evne til at overleve i et hårdt gårdmiljø !
mvh
henning petersen
advokat
advodan helsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.