Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Nabostøj

  Vi er plaget af nogle temmelig hensynsløse og støjende overboere. Vi har talt med dem, og det er kun blevet værre. Vi har talt med bestyrelse, og de ville tale med dem, men har i øvrigt ikke andre midler. I vores vedtægter står kun: Vis hensyn! Findes der nogle gode vedtægter el. lign., vi kunne lade os inspirere af, og evt. forsøge at få vedtaget på en generalforsamling?! 

Vores svar fra

Det lyder som nogle udsædvanligt dårlige vedtægter. Prøv eventuelt at kontrollere, om der ikke er en henvisning til lejeloven. Ellers vil jeg anbefale, at I kontakter en advokat for at undersøge muligheden for en passende reaktion på grundlag af de almindelige naboretlige regler eller for en vurdering af, om lejelovens regler eventuelt finder analogt anvendelse.

På ABFs hjemmeside (www.abf-rep.dk) kan du gratis downloade standardvedtægten.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.