Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Nabostøj fra overboen

Til hvem det vedkommer! Kort om sagens kerne: Vores overbo som er en dement dame, bor sammen med sin psykisk ustabile søn. Det er damen der ejer lejligheden, og sønnen bor hos hende. Han har selv en bolig i Katrup/Tårnby. Sønnen er megt voldsom udafgerende og tager ikke højde for de andres beboer behov for ro og ikke midst nattesøvn. Jeg har været nede og snakke med bestyrelsen og bedt dem snakke med manden, men de har ikke gjort det store ved sagen. Jeg ved de har overdraget sagen til Københavns Kommunen, men de har ikke mod til at smide damen og hendes søn ud, selvom det står i deres vedtægter. Kan I hjælpe en desperat beboer, som er træt af at ringe til polititet i utide pga. af nabostøj??????

Vores svar fra

Jeg kan ikke se anden mulighed end at du må tage spørgsmålet op på en generalforsamling – evt. må du prøve at få indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.