Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hej, vi har d.d. fanget den første mus. Jeg har boet i min andelsbolig siden 2001 og i vinters fik jeg pludselig mus – og nu er de så åbenbart kommet igen. De kommer ikke ind af “normale” veje – og da jeg finder der problematisk, vil jeg gerne have gjort noget ved det. De huserer i skabet under køkkenvask, hvorfor det må formodes at de kommer via rør eller lign. eller ind gennem sokkel og så ender op i skabet hvor de sidst ernærede sig via min skraldespand. Jeg har opvaskemaskine (!) ved siden af, så det kan blive en farlig situation. Spørgsmål: Hvis der skal undersøgelser til for at finde en løsning og en løsning skal “føres ud i livet” – hvilken kan det så være og vigtigst af alt, hvem skal betale det?

Vores svar fra

Hvis det er mus er der nok ikke så meget at gøre, skal der gøres noget så må du selv i gang, men du burde måske kontakte skadedyrskontrollen således at du kan få deres ord for om der kan gøres noget og hvad der kan gøres.
Fortsat god jagt!

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.