Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Mulighed eksklusion

En andelshaver handler bevisligt sin lejlighed på nettet med henblik på at sælge til højstbydende. Der er tale om en merpris på 100.000-200.000kr. Herudover vil han forsøge sig med ulovlig fremleje for at få næste værdistigning med. Det fremgår ikke af vores vedtægter at ulovlig handel med andelen kan medføre eksklusion. Er der alligevel en mulighed for at vi kan ekskludere andelshaver? Hvordan står vi hvis vi lægger sag an? Håber i kan hjælpe mig med ovenstående. På forhånd tak for hjælpen. Med venlig hilsen Bestyrelsen v. Olmo Ahlmann
Foreningsnavn: A/B Turegården
Navn: v/ Olmo Ahlmann

Vores svar fra

Kære Olmo Ahlmann
Det er altid svært at rådgive omkring overpris, men jvf. andelsboligloven er dette ikke lovligt hvorfor I uanset jeres vedtægter kunne have en sag. Jeg vil anbefale at I kontakter en advokat der vil kunne gå ind i den konkrete sag og rådgive jer.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.