Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Mobning

Hej! Jeg er en pige der bliver mobbet i min andelsforening i den grad at politiet har måtte hjælpe mig ind i lejligheden fordi mine naboer skubber mig vekk fra døren. Det begynte med at jeg klaget på nogle naboer, for at kunne sove for at gå på arbejde, da der bor mange i min andelsforening der ikke arbejder og ikke har meget at lave. Det hele har eskaleret i modanmeldelse, provokasjoner, sjikane osv for at blæse op hver minste lille ting jeg gør eller siger. Jeg går står op kl 06 om morgenen for at tage på arbejde, og kommer hjem 1730 på aftenen. Jeg har god venner der stiller op for mig og som har snakket med andelsforeningen om at de selv har sett at det er jeg der bliver truet og ikke omvendt. Nu har jeg måtte bede min sjef skrive ud bekreftelse på at jeg ar arbejdet visse dager, da de siger at jeg er skør og sidder inde i min lejlighed og laver ballade, mens det er de der ikke har noget at lave fordi de ikke har arbejde. I tileg har de snakket så meget skid at de har fået de andre naboerne med sig til at skrive en underskriftskampanje på at jeg er psykisk ustabil og derfor ikke kan bo der. Nu er jeg en af de få der har papirer på at jeg er rask i hovedet, men det synes jeg ikke kommer min andelsforening ved. jeg mener at det er straffbart at lave en sådan liste, når jeg kan beivse at klagerne ikke passer. Det hele er til at at grine af, men det er også hårdt, da jeg bor alene og samboerne til dem der bor under og ovenfor mig skubber mig og rober ad mig ved en hver anledning. Jeg vil ikke flytte da jeg kan lide min lejlighed, men om jeg flytter vil jeg aligevel få en advokat til at kigge på de her lister. Jeg håber på et raskt og positivt svar. Jeg vil gerne ha information om en kendt advokat der er nede på jodern, som jeg selvfølgelig betaler for at være med til et møde med andelsforeningen
Navn: Rakel Sunde

Vores svar fra

Kære Rakel Sunde
Jeg vil mene at du nemt kan finde en advokat som vil være i stand til at få sat dine  kedelige naboer på plads.Når du retter henvendelse til en advokat i din hjemby, bør du understrege , at du er villig til at betale for en professionnel og engageret bistand, således at advokaten forstår og fra starten accepterer at der er tale om en for dig meget alvorlig sag, som rammer dig på både bolig og humør.Dine naboers adfærd kan med din beskrivelse let blive karakteriseret som  ærekrænkende udspredelse af falske rygter, og dette kan af en domstol blive takseret som strafbart. Din advokat har et godt udgangspunkt for sin første henvendelse til dine naboer og jeg tror at sagen herefter hurtigt vil finde en for dig gunstig løsning. Held og lykke med sagen.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.