Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Mistillidsvotum

Vi er en andelsbolig forening med 8 hustage de 7 med stemmeret, bestyrelsen består af en formand en kasserer og en sekretær plus en suppleant, dvs. Bestyrelsen har altid flertal, kan vi som de 3 menige andelshavere få bestyrelsen til at gå af ved et mistillidsvotum, og er det lovligt at bestyrelsen bare genvælges sig selv efter et mistillidsvotum.
Mvh
Peppe.

— Peppe

Vores svar fra

Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen, og der er almindeligvis ikke vedtægtsbestemmelser, der umuliggør genvalg af bestyrelsen.

Efter min vurdering, er der derfor ikke nogen retlige muligheder for at forhindre genvalg.

Med venlig hilsen

Erik Matthiesen
Advokat (H)”

Erik Matthiesen
Om forfatteren Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.