Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

mistillidsvotum

er en bestyrelse stemmeberettiget når der stilles et mistillidsvotum til den?
Jeg har lige været til et hektisk møde, hvor man lod bestyrelsen være deltagere i afstemning og hvor dirigenten nægtede at bruge en af mig medbragt fuldmagt – der både var påførst underskrift, dato og det emne, som de havde givet mig fuldmagt til at bruge. Jeg mener bestemt ikke at en bestyrelse kan deltage i en afstemning om deres egen egnethed som bestyrelse. Var det muligt for et hurtigt svar – både omkring mistillidsvotums deltagere og nægtet brugt af korrekt udfyldt fuldmagt. (her er 35 boliger og jeg er lejer )

Vores svar fra

Såfremt de pågældende bestyrelsesmedlemmer tillige er medlemmer af foreningen har disse stemmeret også vedrørende mistillidsvotum.
En behørig fuldmagt skal naturligvis respekteres, men da jeg hverken kender vedtægter eller fuldmagten, kan jeg ikke udtale mig om hvorvidt fuldmagten er behørig.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.