Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Misligholdse af lejlighed

Vi har en andelshaver i vores forening med hvem der løbende har været problemer grundet stor indtagelse af alkohol og samt med besøgende hvor også politiet har været tilkaldt, men det er som det er. Nu har andelshaveren været bortrejst et stykke tid og i mellemtiden har fogeden været her og lukket for elektrisiten i dennes lejlighed på vegne af Dong. Vores problem her og nu er at der kommer en meget generende lugt fra lejligheden så vi er særdeles bekymret for hvad der skaber den lugt og om mulig sundhedsfare for naboer og måske skader på lejlighed/ejendom. Hvad kan vi / skal vi gøre i sådan en situation.

Vores svar fra


Kære Spørger,
 
 
Hvis der er en begrundet mistanke om at noget ikke er som det skal være har I lov til at skaffe jer adgang.
 
Hvis ikke det kan ske efter anmodning må I advisere andelshaveren og derefter gå ind med låsesmed.
 
 
 
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.