Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Misligholdelse eller alm. slid?

Hej Andelsportalen, Jeg skal til at flytte ind i en andelsbolig, og jeg er lidt i tvivl mht. loftet i soveværelset. Der trænger gevaldigt til at blive malet, men det er ok – dog er malingen i loftet ved at skrælle helt af og sidder løst i store stykker. Umiddelbart vil jeg mene, at det burde være en del af den almindelige vedligeholdelse af lejligheden at sørge for, at den ikke ser sådan ud ved overdragelse. Hvis det ikke bliver udbedret, må jeg i hvert fald så snart jeg flytter ind selv skrabe al malingen af loftet og male ny. Det koster mig både arbejdstimer og penge, men kan ikke sættes på nogen forbedringsliste, da det vel hører til almindelig vedligeholdelse. Derfor vil jeg spørge om det kan regnes som misligholdelse, og om jeg så derfor kan få afslag i prisen på lejligheden eller nuværende ejer til at udbedre det inden jeg flytter ind eller lignende?

 

Vores svar fra

Jeg kan ikke gå ind i den konkrete sag idet jeg ikke har set lejligheden og ikke ved hvorvidt der foreligger en vurderingsrapport, men umiddelbart tror jeg ikke der på det foreliggende grundlag kan ske fradrag for misvedligehold.
 
 
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.