Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Misligeholdelse af andelsforeningens pligter

Vi har boet på ovennævnte adresse i 3 år – og været andelshavere lige sålænge. Hvad skal vi gøre for at få andelsforeningen til at overholde deres pligter og gængse regler ang. regnskab, generalforsamling, vurdering, vedligeholdelse og fremleje? I de tre år er der ikke præsenteret noget regnskab, der er ikke afholdt nogen generalforsamling, ikke lavet nogen vurdering, intet varmeregnskab. Vi har desuden boet med råddent vindue og derfor også meget utæt vindue i badeværelset, punkteret rude i stuen og vandskade i loftet i soveværelset som bliver værre for hver gang det regner -pga dårligt tag. Desuden er der her hvad vi vil kalde en “lokumsaftale” med en andelshaver som aldrig har boet i lejligheden – dvs har aldrig haft folkereg.adresse her, men fremlejet den ud til sin mor 2år ca, hun døde, så er den blevet fremlejet 2 år igen (uden fremvisning af lejekontrakt), og nu er der igen ved at flytte nye lejere ind. Andelshaveren bor i USA og har ikke til hensigt at flytte hjem. Vi må sætte vores liv på standby og vente “i deres vold” på at de får tingene bragt i orden… vi begynder bare at have rimelig travlt da vi pt er 3 pers i en 2-vær og har tvillinger på vej… hvad skal vi gøre???

Vores svar fra

Den situation du beskriver lyder meget kritisabel. Jeg vil råde jer til advokatbistand herunder kan advokaten nærmere vurdere om der f.eks. skal fremsættes mistillidsvotum til bestyrelse.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.