Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Mine krav?

Jeg har fået påført skade i min andel i forbindelse med overbos renovering af badeværelse. Overboen er indforstået med, at hun skal dække skaden…men hvordan sikrer jeg, at det arbejde, der skal laves i min andel, er udført ordenligt? Har jeg nogle krav i forbindelse med valg af håndværkere? Der skal sættes nyt væv op og males, en fliser er ødelagt og hul i badekaret. Jeg skriver fordi, overboen har en meget ansvarsløs holdning – hun har ikke varslet byggeriet i opgagen, hun var stort set ligeglad med de skader, hun havde lavet(der kom et jernrør ned gennem loftet)!!! Hendes håndværkere er tvivlsomme(arbejder evt. sort), og hun mener, at de bare kan tage en fliser(fra hendes gamle badeværelse), der ligner mine og sætte op på væggen og lige spartle og male! Hvordan sikrer jeg mig, at dette bliver lavet ordenligt!!! Jeg vil ikke have en eller anden uens fliser mellem de andre… Ja, hvad er mine krav?

Vores svar fra


Det er en træls situation, du er kommet i.

Der er flere løsningsmuligheder, og valget afhænger af temperament og dit ønske om færdiggørelse.

En løsning kan være at aftale med overboen, at hun vælger håndværkere, og at arbejdet udføres efter beskrivelse, som du har godkendt.

En anden løsning er at involvere bestyrelsen, for din ovenbo har jo lavet skader på bygningen og formentlig udført arbejde uden byggetilladelse.

Du bør gennemgå vedtægterne, så du har en klar opfattelse af, hvad der er ovenboens ansvar, og hvad der er foreningens ansvar.

Endelig er det muligt at kontakte ejendommens forsikring, fordi der jo er sket skade. Så får du en vejledning om, hvad de vil dække, og om de vil gå løs på ovenboens ansvarsforsikring.

Du er velkommen til at kontakte mig, såfremt du har yderligere.

Venlig hilsen

Advokat Per Nielsen (H)

Direkte tlf. 96 31 33 60

E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.