Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Min hjemmeboende søn på andelsbeviset

Jeg har en andelslejlighed, hvor jeg har boet sammen med min søn, som nu er 22 år. For halvandet år siden flyttede jeg sammen med min kæreste i en anden lejlighed i andelsboligforeningen. Min søn blev boende i den gamle andelslejlighed sammen med tre unge piger. Min søn har således aldrig været flyttet fra lejligheden. Nu ønsker jeg, at min søn bliver skrevet på andelsbeviset, så vi står der sammen. Her mener andelsforeningens formand, at der skal ske et salg til min søn, og det ønsker jeg ikke, da jeg også har et andet barn. Hvad er min rettigheder. Det eneste jeg ønsker er, at min hjemmeboende søn bliver skrevet på andelsbeviset, så vi står der både ham og mig.

Vores svar fra

Normalt kræves det, at man har fælles husstand for at man kan få skrevet en person på andelsbeviset i en andelsboligforening. Sa du og din søn ikke bor sammen, kan der ikke være tale om fælles husstand i jeres tilfælde.

På baggrund af det du skriver i dit spørgsmål, vil jeg derfor vurdere, at foreningens formand har ret.

For at kunne give et præcist svar, skal jeg dog læse jeres vedtægter igennem. Hvis du sender vedtægterne til mig, skal jeg gerne give dig et præcist svar.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.