Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Min andels pris.

Jeg ønsker at sælge min andel efter 9 mdr.s ejerskab. Foreningen var ny og husene var nye – da jeg købte min andel. Min andelsværdi ved købet d. 15/12 2006 var 315.000 kr. Første regnskab for foreningen foreligger først efter 31/12 2007. Derfor er den aktuelle andelskrone endnu ikke fastsat. Bestyrelsen har nu meddelt mig, at jeg ikke på den korte tid kan forvente at tjene noget på den, dvs. at jeg “kun” kan forlange de samme 315.000 kr. Mit spørgsmål er nu, kan dette være rigtigt. Jeg tænker, at kronen må da være mere værd nu end den var for 9-10 mdr. siden. Hurtigt svar ønskes, da mulig køber skal bese huset om 2 dage.

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.