Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Midlertidigt tillæg

Jeg betaler et midlertidigt tillæg til min månedlige boligafgift. Der står intet i vedtægterne om midlertidige tillæg, hvordan kan det så være at jeg skal betale? Der stod dog på mine overtagelsespapirer at det midlertidige tillæg udgjorde 1984,75 per måned.

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at du ser nærmere på referatet fra den stiftende generalforsamling. Det er ikke usædvanligt, at der i forbindelse med stiftelsen af en andelsboligforening fastsættes et tillæg til boligafgiften svarende til værdien af de forbedringer, der er udført i lejligheden før ejendommen overgik fra udlejningsejendom til andelsboligforening. Dette gøres ofte, fordi der på grund af forbedringerne er stor forskel i brugsværdien af lejlighederne. Det er således heller ikke unormalt, at det vedtages at aftrappe tillægget efter nogle år i takt med at forbedringerne bliver afskrevet.

Prøv i øvrigt at kontakt bestyrelsen/administrator for yderligere oplysninger.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.