Midlertidig kasserer uden om generalforsamlingen?

Hej,

Vores kasserer er stoppet i bestyrelsen. Vi har ordinær generalforsamling i slutningen af maj næste år. Vi har et medlem, der ikke sidder i bestyrelsen, og som gerne vil påtage sig at være fungerende kasserer til næste ordinære generalforsamling, hvor medlemmet så vil vi stille op til kasserer. Kan dette medlem blive konstitueret af bestyrelsen til kasserer?

Alfred
Vores svar fra den 11. oktober 2018

Kære Alfred

Uden at kende til foreningens vedtægter, og om der måtte være særlige regler, kan jeg oplyse, at man ikke kan indtræde som kasserer uden at være valgt på en generalforsamling, ligesom det gælder andre bestyrelsesmedlemmer.

Med venlig hilsen
Nicholas Wantzin – [email protected]

Om forfatteren: Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater, som er eksperter inden for andelsboligret og administration af andelsboligforeninger. Til dagligt hjælper Nicholas foreningerne med administration, generalforsamlinger, vedtægter, kontrakter, byggesager, boligretssager mm. Nicholas er desuden bestyrelsesformand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration (FAE) og underviser for såvel ABF og Danske Advokater.

Har du også et spørgsmål til brevkassen?