Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Meget lav valuarvurdering

Der har været en valuar ude og vurdere andelsboligerne og hans virdering var meget lav. 1) er man så tvunget til at bruge vurderingen? 2)hvis man er, hvorlænge skal den så andvendes? 3) hvornår kan vurderingen ændres (til den offentlige ejendomsvurdering) hvis det bliver vedtaget på general forsamlingen som vi skal have den 4-4-11? er der et sted på nettet hvor jeg kan finde informationer og regler?

Vores svar fra

Om I i din andelsboligforening vil anvende den offentlige ejendomsvurdering eller en valuarvurdering skal besluttes på jeres generalforsamling. På generalforsamlingen skal der vises beregninger med udgangspunkt i begge værdier.

En valuarvurdering er maksimalt gyldig i 18 måneder, men I kan til enhver tid få udarbejdet en anden valuarvurdering. Hvis I får udarbejdet flere valuarvurderinger, bestemmer I selv, hvilken af disse vurderinger, I ønsker at anvende.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Direkte telefon: 58 58 37 72 – Mobil: 40 84 43 33

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.