Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Medlem af bestyrelse

vi har en i best. som har købt en andel i vores forening,den har han så lejet ud uden best. godkendelse, må han det, kan han sidde i best. han siger at det har den forrige best. givet ham lov til, men der er ikke skrevet noget om det i protekollen.

Vores svar fra

Kære spørger,
Det er typisk reguleret i foreningens vedtægter, hvorvidt andelshaverne i foreningen er berettiget til at leje deres andel ud samt hvorvidt udlejning kræver bestyrelsen samtykke og hvorvidt bestyrelsens samtykke skal være skriftligt. Såfremt det fremgår af foreningens vedtægter, at bestyrelsen skal give tilladelse til udlejning og den tidligere bestyrelse tilkendegiver, at de ikke har givet tilladelse til den pågældende andelshaver, kan I vælge at stillet et mistillidsvotum til den pågældende.
Med venlig hilsen
Anne Trankjær
Advokatfuldmægtig
Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.