Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

max stigning i ydelse ved andelsbolig?

Jeg står og overvejer et andelskøb i ovenstående andelsforening på Frederiksberg. Jeg har forsøgt at sætte mig ind i hvad det vil sige at gøre sig til andelshaver, da det er første gang jeg skal købe mig ind på boligmarkedet, men er i tvivl om følgende: Hvis foreningens økonomi tvinger bestyrelsen til at sætte andelshavernes ydelse op, er der da et maks. for hvor meget der kan kræves i ydelse? Er det muligt at ydelsen stiger fra 6000 kr./måned til 15.000 kr./måned eller er det scenarie utænkeligt? Siger andelsloven noget derom?

Vores svar fra

Det er ikke bestyrelsen i en andelsboligforening, som beslutter hvor meget andelshaverne i foreningen skal betale i boligafgift. Beslutning om størrelsen på boligafgiften træffes af generalforsamlingen, hvor alle andelshavere har ret til at deltage og alle andelshavere har stemmeret.

Da det er en fælles beslutning, hvor stor boligafgiften skal være, så vil boligafgiften normalt ikke blive sat højere end det er nødvendigt.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Jeg hører gerne fra dig igen, hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.