Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Manglende nedskrivninger

Jeg er ved at sælge min andelsbolig, men der er opstået problemer vedr. ting der ikke er nedskrevet fra 1996 og 2000 (ex. renov. af vægge). Der er kommet ny formand og han vil gerne have styr på disse manglende nedskrivninger. Jeg sælger før generalforsamlingen, hvor der skal vedtages hvorledes denne nedskrivning skal foregå. På mine salgspapirer står de før omtalte manglende nedskrivninger stadig med samme pris – altså ingen nedskrivninger. Kan jeg komme ud for at jeg skal betale nedskrivninger fra 1996+2000 til 2008? Eller er det andelsforeningen der skal kompensere for dette beløb til den nye køber, så jeg går derfra uden nedskrivninger på de “glemte” forbedringer? Jeg har boet der i knap 1½ år.

Vores svar fra

Det er en lidt prekær sag at svare på. Idet jeg antager at der faktisk har været regler for nedskrivning, der blot ikke er bragt i anvendelse, så må det umiddelbart være bestyrelsen der skal belastes. Hvis imidlertid du vil sælge, og er klar over at der kan være et problem, så må du sælge med det forbehold, at der kan skulle ske regulering efter afholdelse af generalforsamlingen, idet du jo loyalt må fortælle køber om problemet, hvorefter køber så må forholde sig til dine oplysninger.

I og med at du kun har boet der i 1½ år, og der heller ikke inden da var sket nedskrivninger, så kan det meget vel være nødvendigt med en mere nøje gennemgang af sagen med en advokat.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.