Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Manglende info fra bestyrelsen

Vi har fået en helt ny bestyrelse der har, så vidt vides, ændret og forkastet en stor del af de projekter m.m. som den tidligere bestyrelse havde iværksat. Jeg har flere gange bedt om nyhedsbreve/opslag eller beboermøder hvor bestyrelsen kunne informere lidt om hvad der rør sig i foreningen.
Dette har de afslået og kommer ikke med alternative foreslag. Det første de gjorde efter valget var at indklade med en uges varsel til ex.generalforsamling for at frasælge et rum vi bruger til møder o.lign. Der var dog ingen ordenlige budgetter og anden oversigt over hvad det ville betyde for den enkle andelshaver og det blev nedstemt.
Må bestyrelsen nægte at informere løbende om hvad bestyrelsen arbejder med og ‘nøjes’ med at vidergive information til generalforsamlingen? Hvad gør’ man når man vil følge med i hvordan bygningen bliver vedligeholdt?

Vores svar fra

Det er en kedelig situation, som du er havnet i.

Hvis vedtægterne ikke tilsiger, at der skal ske information, så har du ikke noget egentligt krav på dette. Reaktionen mod dette kan være, at andelshaverne i henhold til vedtægterne kræver indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling med forslag om, at der vælges ny bestyrelse, eller f. eks. en vedtægtsændring om, at bestyrelsen skal oplyse om bestyrelsens arbejde og intentioner i nyhedsbrev etc.

Egentlig er I vel ikke tjent med en bestyrelse, som ikke vil oplyse om dens intentioner m.v.

ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.