Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Manglende husleje fra lejer.

SPØRGSMÅL:

Jeg er formand i en “ung” andelsboligforening på ca. 2 år. Vi har stadig nogle ældre beboere som valgte at fortsætte som lejere da vi fik muligheden for at overtage som andelsbolig. En af disse lejere har nu igennem længere tid været bagud med sin husleje, men betaler hver d. 1 i måneden.Vedkommende skylder dog “kun” for en måned, men hvad har vi af muligheder som andelsbolig for at opkræve disse penge?
Vores administrator har sendt flere rykkere til pågældene lejer, men vi har stadig ikke modtaget noget. Jeg har fået at vide af vores administrator (Datea) at vi ikke kan
gøre mere.
Kan det virkelig passe ?

P.S. Tak for en super side c”,)

Vores svar fra

Vi har svært ved at tro, at jeres nuværende administrator ikke vil forfølge enhver gæld hos en lejer – så vi vil foreslå, at du/I beder om et skriftligt svar på, hvorfor det er, at nuværende administration ikke vil gøre mere. Principielt er enhvert lejeudestående en pligtig pengeydelse, som skal betales og hvis dette ikke sker, kan lejer udsættes i henhold til lejelovens nærmere regler herfor.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.