Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Manglende betaling ved overdragelse

Jeg har pr. 15. okt overdraget min andel til køber anvist fra foreningens venteliste. Køber har nu dog tilsyneladende ombestemt sig, jeg har i hvertfald intet hørt og det gælder vist også administrator (som iøvrigt er meget smølende og tilbageholdende med oplysning). Mit spørgsmål går nu på om jeg kan stille krav til foreningen om at overtage min andel, da det jo er en køber anvist fra deres venteliste der er sprunget fra. Kan jeg stille krav om bod til køber – der jo ikke har meldt tilbage på noget tidspunkt at han ikke alligevel ønsker at købe andelen?

Vores svar fra

Ud fra de oplysninger du giver, er det desværre umuligt for mig at besvare dit spørgsmål. Jeg kan bl.a. ikke se, om der er indgået en endelig købsaftale eller ej.
Såfremt der forelå et bindende tilsagn er der mulighed for at kræve erstatning fra køber, evt sådan at handlen fastholdes og der foretages dækningssalg til anden side. Såfremt der opnås en mindre pris skal den erstattes. Såfremt der foreligger et bindende tilsagn synes jeg du skal rådføre dig med en advokat.

Venlig hilsen

Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.