Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Manglende betaling af boligafgift

Jeg har pr. den 10.12.07 modtaget et brev angående manglende betaling af boligafgift i perioden 01.03.05-31.08.05. Jeg er fraflytte foreningen den 15.11.06, og mener selvfølgelig, at det er meget sent at komme med en sådan rykker. Jeg er sikker på jeg har betalt, men kan det være rigtigt at jeg skal bruge tid på at bevise denne påstand. Sagt med andre ord, hvor langt tilbage i tiden kan de gå?

Vores svar fra


Kravet er ikke forældet endnu.
Jeg ville blot afvise kravet i et brev og samtidig anføre  at du afregnede endeligt med foreningen da du fik din salgssum udbetalt i forbindelse med dit salg i 2005. Hvis kravet er beskedent vil foreningen nok besinde sig på omkostningerne ved en inkassosag og opgive sagen. Hvis de fastholder må du finde din dokumentation for den skete betaling frem .

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.