Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Må jeg have hund

Jeg har to spørgsmål; 1; hvis det er vedtaget i boligforeningen, at man må have hund, hvor mange dækker det så over? 2; hvis min kæreste tager sin hund med på besøg, hvor mange dage om måneden må han ( og hunden) så tilbringe i omtalte lejlighed, før det betragtes som bopæl? Mener, at have hørt, at så længe besøgsdagene holder sig under 24 pr. måned, er der kun tale om besøg.
Foreningsnavn: sølvgade
Navn: Stine 

Vores svar fra

Kære Stine
Hvis hosorden siger at man må have hund må det betragtes som at man må have et kæledyr, hvormange hunde der er tale om tager husorden ikke stilling til men jeg vil nok mene at der er en grænse på maks 3 – grænsen for hvornår det kræver tilladelse fra distrikts dyrlægen. Hvormange dage en hund må være på besøg kan jeg ikke sige. Der er ingen lov mæssige grænser hvorfor det i hvert tilfælde vil være en vurderingssag.

Håber dette er svar nok

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.