Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Lugtgener fra lejlighed

Vi søger afklaring på, hvilke muligheder der er for at gribe ind overfor en beboer, der ryger så meget i sin egen private lejlighed, at alle tilstødende lejligheder i opgangen, den tilstødende lejlighed i naboopgangen, samt opgangen som fællesareal er kraftigt generet af lugtgener. Sagen har stået på i op mod ti år med indstallering af ventilation i lejligheden, samt rengøring og renovering betalt af bestyrelsen. Hvilke juridiske muligheder er der for at komme dette problem til livs, når beboeren ikke responderer på henstillinger fra beboere eller bestyrelse om at minimere sin rygning?

Vores svar fra

Det er desværre meget svært at gøre noget ved sådan et problem. I kan lave retningslinier for rygning og give påbud/advarlser, men selve vurderingen om han kan smides på porten, skal foretages af en advokat i den konkrete sag.

Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.