Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Lugt fra afløb

Jeg har for 3 måneder siden overtaget en andelslejlighed. Siden overtagelsen har vi lidt under en forfærdelig stank fra diverse afløb. Vi har prøvet alt der for os har været muligt for at afhjælpe problemet: 1000 l afløbsrens, rensning af vandlås mv., men desværre uden noget positivt resultat. Jeg formoder derfor at det er et mere gennemgribende problem såsom at faldstammen er i forrådelse eller lign. og kun et større og bekosteligt arbejde kan afhjælpe problemet. Mit spørgsmål er at dersom det er tilfældet, at det bliver en omkostelig affærre, kan vi så komme efter den tidligere ejer med krav om udbedring. Det skal naevnes, at vi ifm. købet ikke har fået oplyst noget om kloak/afløbs problemer.

Vores svar fra

Det lyder umiddelbart som et problem der henhører til foreningens vedligeholdelsesområde. Forsøg at tage fat i bestyrelsen. Foreningen har pligt til at vedligeholde bl.a. faldstammer.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.