Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Lov om huslejestigning i AB-forening?

Kære rette vedkommende, Vi står overfor at skulle købe en andelslejlighed i Århus. Efter at have kigget regnskaberne igennem, ser det ud som om vi kan forvente en huslejestigning (som resultat af nyt rentetilpasningslån). Stigningen kan jo desværre komme til at lyde på et par tusinde kroner om måneden, hvis renten stiger meget det næste halvandet års tid. Er der en lov for maksimal huslejestigning for andelshavere, som der er for lejeboliger? Huslejen er ret høj i forvejen, derfor frygter vi meget en huslejestigning. De bedste hilsner, Tina Kjær
Foreningsnavn: Niels Juels Gade 55
Navn: Tina Kjær

Vores svar fra

Kære Tina Kjær
Der er ingen lov om maksimal boligafgift for andelshaver. Andelshaver ejer jo i fællesskab en ejendom og skal som sådan være med til at betale ejedommens udgifter. Med andre ord der er kun andelshaverne til at betale.

Held og lykke med

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.