Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Lønsats for eget arbejde

Spørgsmål: Hej. Jeg har foretaget en del forbedringer i min andelslejlighed og skal nu taksere forbedringer samt den tid, jeg har brugt på dem (jeg har selv stået for det hele) Efter samtale med en bekendt i en anden andelsboligforening fik jeg et indblik i, at der findes en bekendtgørelse omkring timelønsatser for hvert årstal omkring 30 år tilbage for de forbedringer, man som privatperson selv har stået for. Ifølge den bekendtgørelse (som jeg ikke kan finde på nettet nogen steder!!) kan man regne med 150 kr. i timen ved eget arbejde. Virker det som en fornuftig sats? Mvh. Stefan

Vores svar fra

Jeg tror, at den oversigt du har set, er ABF’s vejledende satser. Satserne forudsætter, at arbejdet er håndværksmæssigt korrekt udført, men så passer kr. 150 pr. time i Københavnsområdet med de nyeste tal.
 
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

Tlf.: 3297 0107 / Fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk
www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.