Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Løn til bestyrelsesformand m.v.

Jeg bor i en forening med ca. 200 lejligheder, vi betaler foreningens bestyrelsesformand 180.000 kroner + pension pr. år. Er det almindelig praksis at bestyrelsesformanden får løn? Har I en statestik på hvor mange foreninger i Kbh der betaler løn til deres bestyrelses formand, hvis ikke hvor kan jeg finde oplysninger om dette? Derudover har foreningen en vicevært (297.000/+pension/pr. år), en viceværtmedhjælper (255.000/+pension/pr. år) en trappevasker (229.000/+pension/pr. år), er det almindeligt at en forening på størrelse med vores, at have så mange ansatte/bruge et så stort beløb på løninger? På forhånd mange tak for hjælpen
Foreningsnavn: Pegasus
Navn: Bente

Vores svar fra

Kære Bente

Der findes ingen statistik på hvor mange formænd der får løn for at være formand. Jeg kan alene oplyse at jeg ikke har kendskab til nogen der bliver aflønnet som formand med beløb af den størrelse du nævner.

Umiddelbart kan det virke som mange ansatte med til gengæld har I så ikke aftaler med firmaer om at udføre dette arbejde. Hvorvidt man gør det på den ene eller anden måde er en beslutning foreningen skal tage. Nogen synes det er dejligt og trykt at have deres egen vicevært og er så villig til at betale lidt mere og andre vil heller spare og så have et firma til at udføre arbejdet.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.