Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Loftsrum

Min kæreste og jeg har købt loftet over vores andelslejlighed så vi kan indrage arealet i vores eksisterende lejlighed. I den forbindelse er der indgået en aftale mellem andelsboligforeningen og os. Det er foreningens administrator der har stået for udarbejdelsen af kontrakten. I den forbindelse har vi 2 spørgsmål til jer. I kontrakten står der ikke hvem der skal betale for opmålingen af loftarealet så det eksagte antal m2 kan bestemmes og dermed købsprisen for arealet. Vi mener det er andelsboligforeningen men administratoren mener det er os som andelshavere der skal betale. Kan I fortælle os hvem som skal betale? Det andet spørgsmål er, at i forbindelse med at vi overtager loftet, så skal der etableres nye pulterrum på loftet. I kontrakten står der, at andelsboligforeningen dækker omkostningerne til etablering af nye pulterrum i kælderen, men der står ikke noget hvem som skal betale for de nye rum på loftet. Her er der også ueninghed om hvem som skal betale. Jeg håber I kan hjælpe og vi ser frem til at høre jeres svar. Med venlig hilsen Steen Jørgensen
Foreningsnavn: A/B Nifa
Navn: Steen Jørgensen

Vores svar fra

Kære Steen Jørgensen
Da jeg ikke er bekendt med beslutningen hvorefter arealet sælges har jeg svært ved at svare. Normalt er beslutningen den at det ikke må koste foreningen noget at loftsarealet tillægges de øverste lejligheder, dette betyder at alle omkostninger påhviler den andelshaver der ønsker at udvide sin lejlighed.

Håber du kan bruge svaret.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.