Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Loftrum til lejligheder

Spørgsmål: Hej ,vi er andelsboligforening som går med en ide om at lave loftet om til lejligheder, hvordan griber man det an ??

Inden man kaster sig ud i et tagboligprojekt, er der en lang række ting, som man skal have undersøgt først. Man skal være sikker på, at huset kan bære den ekstra belastning, og man skal sikre sig, at der kan etableres adgangsvej via hovedtrappen. Visse kommuner stiller krav om, at der skal etableres elevator, når man etablerer tagboliger.
 
Herudover skal man være sikker på, at der kan indrettes anstændige boliger i tagrummet, og i den forbindelse er der en lang række tekniske forhold, som skal undersøges.
 
Den bedste måde at gribe sådan en sag an på er, at tage kontakt til en rådgivende ingeniør, som kan styre undersøgelserne og forestå kontakten til myndighederne. Det koster nogle penge at få lavet forundersøgelserne, men de er godt givet ud.
 
 
_____________________________
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

www.eibyeogholmsgaard.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.